Maak kennis met Recreapark

Wij zijn Recreapark, sfeervolle projectinrichting. Bedenker en uitvoerder van complete concepten voor vakantiewoningen, appartementen, kinderbungalows, babybungalows, groepsaccommodaties en B&B’s.

Onze passie: beleving en duurzaamheid vertalen in een sfeervolle ambiance. Binnen en buiten in de perfecte balans. Volledig kloppend volgens de labelling die uw organisatie toepast. Ons gemeenschappelijke doel: de verwachtingen van uw gasten overtreffen!

Onze passie

Passie voor sfeervolle inrichting. Die liefde hebben we als sinds 1995. De tijd dat we ons nog volledig bezig hielden met ontwerpen en produceren onder licentie voor Babypark. Sindsdien kregen we in de vingers hoe we veiligheid en ergonomie konden combineren in mooie kindermeubelconcepten. We leerden productielijnen continueren en ontdekten hoe bepalend die vaardigheid was voor de kwaliteit van onze producten. In eigen beheer produceerden we kinderbedden- en complete kinder/tienerkamers. Die daardoor voldeden aan Europese normeringen. Als een van de eersten lieten we ons kindermeubilair certificeren.

De vraag vanuit de recreatiemarkt naar gecertificeerde kindermeubels groeide. Dat resulteerde In 2008 naar de oprichting van Recreapark. We werden totaalleverancier voor diverse ketens in de recreatie-branche. Want van half werk houden we niet. Onze hoge kwaliteitsstandaard in combinatie met onze focus op veiligheid; lieten we op alle facetten van de inrichting los. Zoals traphekjes, kinderstoelen en keukenbeveiliging.

Wat we doen

Onze collecties zijn uniek. Dat durven we inmiddels te stellen. Verrassend smaakvol en veel te kiezen. Slijtvast, brandwerend, chloorbestendig, lichtecht, geluiddempend, antiallergisch, nabestelbaar. Zomaar een greep uit de eigenschappen die op veel producten van toepassing zijn.

Ons team van interieurarchitecten groeide. Voor de uitvoering van alle custommade plannen groeide onze buitendienst mee: goed onderlegde interieurbouwers en gecertificeerde installateurs. Het soort dat vuur in de ogen krijgt bij het maken van ‘mooi werk’, zoals ze het zelf noemen. Hun expertise en flexibiliteit zorgt dat het perfect wordt. Binnen de deadline, waar ook ter wereld!

De mensen achter Recreapark

Maak kennis met ons team.

Thomas van der Zwaan

Eigenaar

Bart van IJmeren

Projectbegeleider

Dénissa van Mourik

Office manager

Wilco Spies

Assistent projectbegeleider

Melchia van Maaren

Inkoper / Service medewerker

Anna-Maria van der Zwaan

Styliste

Marjolein van Dreven

Ontwerper

Sanne Derksen

Styliste

Anne van Deelen

Styliste

Aalderd van de Wardt

Logistiek medewerker

Adam Matysiak

Monteur

Tomek Szymanski

Monteur

Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op

Sfeervolle projectinrichting

Maak een afspraak in onze 2000 m² showroom. De krachtige combi van
unieke collecties en know-how voor het compleet
inhuizen van ieder project.