Verwachtingen overtreffen

Vakantiewoningen, appartementen, kinderbungalows, babybungalows, groepsaccommodaties en B&B’s. U ontvangt gasten. En het is uw taak om hun verwachtingen te overtreffen. Een passie die we delen. Want dat gebeurt wanneer onze stylisten en interieurbouwers voor u aan het werk gaan. Maatwerk dat gaat over het creëren van sfeer. Over de perfecte balans tussen omgeving en ambiance. Voor het turn-key inhuizen van welk project dan ook, is know-how nodig. De kunst van het creëren door verstand te hebben van ruimte, materialen en toepassingen. Strakke deadlines soepel laten verlopen maakt deel uit van die kunst.

Levering

Uniek gemaakt

Alle collecties worden door ons in Europa geproduceerd. Gemaakt voor intensief gebruik. Grip op kwaliteit en levertijden. Dat is onze kracht. Waar nodig maatwerk. Exclusief uitgevoerd voor onze opdrachtgevers. De meest geweldige composities van  vloeren, bedden, tapijten, raamdecoratie, tuinmeubelen, tafels, banken, stoelen, kapstokken, lampen, vloeren, elektrische apparatuur en serviesgoed.

Montage

Professionals in de buitendienst

Onze interieurbouwers en NEN gecertificeerde elektromonteurs werken volgens een nauwgezet draaiboek.  Zo kunnen onze professionals in de buitendienst efficiënt aan het werk. Of dat nu in Zwitserland, de V.S., Duitsland, Oostenrijk, op Ibiza of gewoon in Nederland is. Een goede voorbereiding is een halve deadline.

 

Sinds 2008 hèt adres voor een sfeervolle totaalinrichting

Maatwerk

Speciaal voor jou op maat gemaakt

Met maatwerk voegen we waarde toe aan uw vierkante meters. Latige hoekjes worden omgetoverd in ergonomisch vriendelijke ruimten. In de interieurs die wij creëren is het prettig leven en werken. Dat zal uw housekeeping bevestigen.

Maatwerk dat we graag voor u produceren en monteren. Conform montageplan speciaal voor uw project geschreven. Met details als waar de klok hangt, hoe hoog de spiegel en op welke wijze de spots geïntegreerd moeten worden. Zomaar wat voorbeelden van sfeerbepalende nuances. Subtiele finesses die van grote invloed zijn op een positieve gastbeleving.

 

Circulair produceren

Uitgebreide certificeringen, korte levertijden

Al sinds 1995 produceren we kindermeubilair. Destijds onder licentie voor Babypark. Certificeringen zijn bij deze productgroep een must. Voor onze huidige opdrachtgevers putten we ons eigen productienetwerk.

Daarmee hebben we grip op circulaire procedures. het garandeert een hoogwaardige, constante kwaliteit. Ontdek ons aanbod met een verrassend korte levertijd.

 

 

Interieur op maat

Wij maken echt alles wat maar met interieur te maken heeft! Kasten, tafels, spiegels, barkrukken, zitmeubels, bedden, boxsprings en hoofdborden. Materialen, ontwerp en afmetingen volledig gecustomized op uw behoefte. Ontdek hoe wij stalen frames, natuursteen, hout, mooie stoffen combineren in de meest doordachte ontwerpen.  Ergonomie en functionaliteit vertaald in sfeervolle producten.

Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op

Sfeervolle projectinrichting

Maak een afspraak in onze 2000 m² showroom. De krachtige combi van
unieke collecties en know-how voor het compleet
inhuizen van ieder project.